Sveiki atvykę į mano mažą pasaulėlį!

2010 m. vasario 9 d., antradienis

Kojinės

Gavau dovanų bambukinius virbalus kojinėms megzti, nusprendžiau pamėginti megzti kojines. Na ką galiu pasakyti, nėra ką lyginti bambukinių virbalų su metaliniais ar plastikiniais.  Anksčiau megzdavau so tarybiniais metaliniais virbalais. Kai likdavo nedaug akių ant virbalų, iškritinėdavo akys vis. O mezgant šiais virbalais, niekas nekrenta. Malonu megzti. Tik gal kiek neįprasta iš pradžių buvo megzti tokiais plonais. Vis bijojau, kad suluš per pusę... Dabar nė už ką nebenoriu metalinių ar plastikinių. Megsiu tik su bambukiniais. 

Siūlai YarnArt Crazy Color. 

Mezgant šias kojines išbandžiau naują pirštų nuleidimo būdą, sumezgant akis 1 ir 3 virbalų dvi pirmąsias, o 2 ir 4 virbalo paskutiniąsias dvi. Kaip ir kumštinei pirštinei. 

Sekančias kojines megsiu pradedant nuo pirštų, o kulną įstrižinį. Jei kam bus įdomu, įdėsiu aprašymą.

2 komentarai:

  1. Tai štai kam reikalingi bambukiniai virbalai! Mezgiau mažytę liemenę ir niekaip negalėjau suprasti, kas tokius sugalvojo... O dabar įsivaizduoju, kad kojinėms jie pats tas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šiaip reikia įprasti jais megzti, tada ne vien kojinėm megzt jie geri. Girdėjau posakį, kad kai įpranti megzti bambukiniais virbalais, norisi visus turimus virbalus keisti tik į bambukinius :D

    AtsakytiPanaikinti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails